Blog

rozhovor pro www.klickuspechu.cz

DJ Alf

DJ Alf Co Vás živí?
PRÁCE JAKO DJ A ČÁSTEČNĚ PODNIKATELSKÉ AKTIVITY.

Lidé, kteří jsou v životě úspěšní, mají často vzory. Patříte k nim a můžete představit svůj vzor?
TAK V POSLEDNÍ DOBĚ MĚ ZAUJAL PŘÍBĚH T. OKAMURY. JE TO ČLOVĚK, KTERÝ PŘESNĚ VÍ, CO CHCE A JDE SI ZA SVÝM. A PAK VLASTIMIL MAREK, JEHO BLOG BARAKA A KNÍŽKY MNĚ JSOU INSPIRACÍ DO ŽIVOTA. CO SE TÝKÁ MÉ BRANŽE TAK ASI DJ MICHAEL BURIAN, TEN JE TÉŽ DOBRÝ VZOR, KAM TO ČLOVĚK MŮŽE AŽ DOTAHNOU ,POKUD JE CILEVĚDOMÝ.OBDIVUJI CHYTRÉ A PRACOVITÉ LIDÍ .

Člověk se během života vyvíjí a neustále se učí novým věcem. Existuje ve vašem životě krátké období, které vás výrazným způsobem posunulo dále a přispělo k profesnímu růstu?
KAŽDOPÁDNĚ TO BYL ROK 1998, KDY SEM ZAČAL NA, PLNO HRÁT, V JEDNOM KLUBU A DALO, MNĚ TO HODNĚ ZKUŠENOSTÍ.

Dnešní doba přináší obrovské množství informací a je těžké se v nich orientovat. Je pro vás důležité mít takové prostředky, pomocí kterých získáte přístup k těm nejužitečnějším poznatkům? Využíváte k tomu například určitým způsobem internet?
URČITĚ, DNES BEZ INTERNETU PROSTĚ NEEXISTUJEŠ. STRÁNKY www. djalf.webnode.cz JSOU PRVNÍM SPOJENÍM MEZI MNOU A FANOUŠKY. A SAMOZŘEJMĚ DOST POMÁHAJÍ I RŮZNÉ SOCIÁLNÍ SÍTĚ, KDE SE DÁ S FANOUŠKY HODNĚ KOMUNIKOVAT. PROTO MÁM SVŮJ PROFIL I NA FACEBOOKU, TWITTRU ČI GOOGLE +

Vyhledáváte v současnosti možnosti pro osobní rozvoj a sledujete trendy ve vzdělávání? Zaujalo vás něco v poslední době?
BEZ TOHO TO ANI NEJDE. DJ BRANŽE SE NEUSTÁLE A RYCHLE MĚNÍ, TAKŽE ČLOVĚK POŘÁD MUSÍ MYSLET DOPŘEDU, TAKŽE SLEDUJI NOVÉ TRENDY V OBLASTI DJ TECHNIKY A ZKOUŠÍM A TESTUJI VEŠKERÉ NOVINKY, CO PRO DJ JSOU DOSTUPNÉ.

Navštěvujete v současnosti nějaký kurz, seminář nebo využíváte služeb lidí, kteří vás můžou posunout dále?
TAK TO URČITĚ NE, ALE SAMOZŘEJMĚ ZKUŠENOSTI SBÍRÁM POŘÁD. BEZ TOHO BY TO URČITĚ NEŠLO.

Jsou lidé, kteří touží po získání určité dovednosti, avšak pro nedostatek času a možností svůj úmysl zatím neuskutečnili. Může se jednat například o kurz létání nebo o hru na klavír. Patříte k takovým lidem a dlouhodobě plánujete získat nějakou dovednost?
JÁ MÁM RÁD HODNĚ ADRENALIN, TAKŽE PLÁNUJI ZESKOK S PADÁKEM A BANGI JUMPING, DŘÍVE JSEM MĚL SEN, ŽE SE NAUČÍM NA KLAVÍR, ALE TOHLE UŽ PŘENECHÁM SVÉ DCERCE.

Poslední otázka je vzkazem pro dospívající generaci. Které schopnosti nebo znalosti jsou pro mladého člověka nejdůležitější k tomu, aby byl v životě úspěšný a přinesl užitek celé společnosti?
MYSLÍM SI, ŽE ČLOVĚK SE MUSÍ V DNEŠNÍ HEKTICKÉ DOBĚ, NEUSTÁLE UČIT A ZLEPŠOVAT, PROTOŽE BEZ VZDĚLÁNÍ TO DNES UŽ NEJDE.

Děkujeme za rozhovor.

 

zdroj :klickuspechu.cz/inspirace-pro-kazdeho/dj-alf

Celý článek